NÁSTĚNKA

 

----  TRÉNINKY - LÉTO  ----

 

PO - volno
ÚT - 16:00-17:30 - ŽÁCI A ML.
       
LODĚNICE

ST - 16:00-17:30 - VŠICHNI
   
    LODĚNICE

ČT16:00-17:30 - VŠICHNI
        
LODĚNICE

16:00-17:30 - DOSP+JUN
         LODĚNICE

SO - 10:00-12:00 - VŠICHNI
        LODĚNICE


-------------------------------

 VÝSLEDKY ZÁVODŮ ...
 ŽEBŘÍČKY 2020 ...

NÁBOR DO ODDÍLU KANOISTIKY ŠUMPERK ...

Dračí lodě Pastviny 2017

01 DL2017 V sobotu 19. srpna proběhl na Pastvinách již 10 ročník amatérského závodu dračích lodí zvaného Memoriál Pepy Strnada. Letošního závodu se zúčastnilo více než třicet posádek, mezi nimi opět i vodáci Šumperk.

 

 

Počasí navzdory špatné předpovědi vyšlo, takže obavy z celodenního deště a bouřky se nenaplnily. Časový program byl standardní jako minulé ročníky, dopoledne tréninky posádek a zhruba v poledne start rozjížděk.

 02 DL2017

První rozjíždky rozřadily lodě dle časů, takže nebylo důležité "kdo - s kým" jede. My jsme měli letos mírně obměněnou posádku a v první jízdě jsme potřebovali sladit. To se celkem povedlo a na trati dlouhé 250 m jsme dosáhli solidního času 56,82 s.

CAPT1

Ve čtvrtfinále jsme nastoupili proti posádkám "OMNISPORT dragons" a "Zřejmě slušnej oddíl", rozjížďku jsme vyhráli s přehledem časem 57,31 s a posunuli se do play-off

CAPT2

Ve třetí jízdě /semifinále/ již šlo o všechno, zároveň to byla zkouška, kolik komu zbylo sil ve vyřazovacím souboji. Měli jsme proti sobě "Klub biatlonu Letohrad" a "Žamberk Vikings". Nakonec rozjížďka byla velmi těsná, nám o cca 1,5 m utekl postup do finále /s budoucím celkovým vítězem/, ale druhým místem jsme se dostali do finále B o 4-6. místo.

CAPT3

V "malém" finále B jsme dostali 2 kvalitní soupeře "VODÁCI ŽAMBERK" a "PiJATLON", se kterými jsme v minulých letech prohráli. Do 4. jízdy jsme dali poslední síly a dojezd do cíle byl "loď na lodi". Soupeři byli o něco lepší a tak jsme letos obsadili šestné místo.

CAPT4

03 DL2017 Celkově můžeme zhodnotit, že jsme si tento rok nevedli špatně ... i když bychom se rádi už podívali do finále A :) - tak třeba to vyjde příští rok :). Také děkujeme za podporu městu Šumperk, domácím fanouškům a příjemnému zázemí "U Boba" :).

 

V kategorii žen obhájila své loňské vítězství Dámská jízda, v kategorii mužů pak opět po roce zvítězil Klub biatlonu Letohrad. Povedené sportovní odpoledne pak večer zakončila zábava v restauraci Na vleku, kde zahrála kapela Lerion.

 

PARTNEŘI

ROUČA s.r.o - hliníková okna a dveře

 sp lesy cr

sp sumperk

sp olomoucky kraj

 sp msmt

 

sp tjsumperk

sp kanoecz

 

AddThis Social Bookmark Button